شبکه

خدمات شبکه های اجتماعی

شبکه

خدمات شبکه های اجتماعی

خرید سمعک

پنجشنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳، ۰۷:۰۶ ق.ظ

خرید سمعک برای یک عزیز یا شخصی که قبلاً از آن استفاده نکرده است می تواند یک کار بسیار دشوار و پیچیده باشد. خرید سمعک مانند خرید سایر وسایل منزل یا لباس هایی نیست که فرد به طور مداوم در زندگی روزمره خود از آنها استفاده می کند. اغلب، قبل از خرید، فرد هیچ ایده ای ندارد و ممکن است چندین بار سمعک را در گوش دیگران دیده باشد. امروزه با گسترش روزافزون تکنولوژی، قبل از خرید محصول، اطلاعاتی را در اینترنت جستجو می کنیم و کاملا طبیعی است که از اینترنت برای خرید سمعک استفاده کنیم.

مشکلی که در این جستجوها به وجود می آید و اغلب فرد را گمراه می کند این است که اصطلاحات و سمعک های مختلفی در بازار وجود دارد و بیمار با یک جستجوی ساده نمی تواند سمعک مورد نیاز خود را پیدا کند. به همین دلیل در این مقاله تمام تلاش خود را می کنیم تا راهنمای دقیق خرید سمعک را برای شما عزیزان ارائه کنیم و در خرید سمعک با دید بهتری به شما کمک کنیم.

مراحل تجویز سمعک چگونه است؟
به یک مرکز شنوایی سنجی مراجعه کنید
اولین قدم برای گرفتن نسخه سمعک مراجعه به کلینیک شنوایی است. شنوایی شناس ابتدا با انجام آزمایش های معمول شنوایی سنجی مانند اتوسکوپی، تمپانومتری، شنوایی سنجی و سایر آزمایشات لازم، علت و نوع کم شنوایی بیمار را مشخص می کند. در مواردی که کم شنوایی بیمار با دارو یا روش های جراحی اصلاح می شود، نیازی به تجویز سمعک نیست. همیشه باید به یاد داشته باشیم که ارائه سمعک به بیمار کم شنوایی آخرین راه حل است و اگر بیمار راه دیگری برای درمان کم شنوایی خود داشته باشد، نیازی به استفاده از سمعک نیست، مگر اینکه عمل جراحی پرخطر باشد یا بیمار از عمل امتناع کند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با بهترین مرکز خرید سمعک در تهران تماس بگیرید.

انواع کم شنوایی
بسته به نوع آسیب، کم شنوایی به سه نوع حسی عصبی، رسانایی و مختلط تقسیم می شود.

کم شنوایی حسی عصبی (کم شنوایی حسی عصبی)
در کم شنوایی حسی عصبی، مشکلاتی در گوش داخلی بیمار، یعنی در حلزون گوش و عصب شنوایی ایجاد می شود. کاهش شنوایی مرتبط با سن ناشی از کم شنوایی حسی عصبی است.

کم شنوایی هدایتی (HL)
کم شنوایی هدایتی به دلیل وجود مشکل در گوش خارجی یا میانی ایجاد می شود. کم شنوایی هدایتی می تواند از یک مشکل ساده مانند انسداد مجرای شنوایی خارجی به دلیل جرم گوش تا پارگی پرده گوش و وجود تومور یا ناهنجاری در گوش میانی متغیر باشد. خوشبختانه اکثر موارد کم شنوایی هدایتی را می توان با دارو یا جراحی برطرف کرد.

کم شنوایی مختلط (HL مخلوط)
کم شنوایی مختلط زمانی رخ می دهد که دو نوع کم شنوایی به طور همزمان رخ دهد: حسی عصبی و رسانایی. ما معمولاً برای کم شنوایی حسی عصبی (HL) و کم شنوایی مختلط (HL) سمعک تجویز می کنیم، جایی که مولفه حسی عصبی کم شنوایی زیاد است. اگر کم شنوایی بیمار رسانایی باشد یا مولفه حسی عصبی کم شنوایی مختلط کم باشد، ابتدا برای درمان کم شنوایی به روش های دارویی و جراحی متوسل می شویم و در صورت ناموفق بودن روش های درمانی سمعک تجویز می کنیم.

  • ادمین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی